2008-12-26

Julmat hos Weibull/Mogren


Nu kanske detta inte ser så avancerat ut va.... men att fixa julmat i Indien e inge lätt när man ska leta kött som man inte dör av för att göra mammas köttbullar och göra mormors lök för första gången (vilket betyder att jag blivit vuxen) ok koka ägg e ju ganska lätt o öppna sill o rödkåls burkar o ställa fram snapps o julmust o lägga upp allt i skålar o de hela. De sjuka e att vi blev PROPP mätta, kanske för vi hade det vi tyckte mest om o bara åt det, hur som helst kände jag mig som en Riktig hemmafru när jag stog o fixade i köket o Peter satt på balkongen o drack öl (vilket han var väl värd som jobbar Alltid) sen hade vi en jätte mysig julafton som faktiskt kändes mkt juligare än jag trodde den skulle.
Får väl tacka Ikea i Peking för diverse saker på vårt sparsamma julbord också, yes, tack tack!

Titta man kan bli blond i Chennai också och håret sitter kvar, detta med hjälp av min kära vän o frisör hemma som fick assistera mellan mig o frisören på Sheratons Salon som numera e min frisör i Chennai för hon fixade biffen och tack Ali, ville ju va fin till julafton ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar